Exposició Faces, un projecte personal de Lee Goater

Des del passat 07.05.2014 i fins el 30.05.2014 podem gaudir de l’exposició Faces al Mitte Barcelona (Bailén, 86 – 08009). Faces és una exposició divertida, interactiva d’arts gràfiques i disseny per a tothom creada per Lee Goater, un dissenyador gràfic independent, director d’art i especialista en branding del Regne Unit.

Faces és un projecte personal que es va iniciar el 2011 amb el Responsible Street Art for Sharing. Inicialment es van crear vuit personatges, es van aplicar a imants de mida Polaroid i van ser distribuïts anònimament a tot el Regne Unit i més enllà. Encoratjat per la càlida benvinguda que van tenir les cares i sorprès per com s’interpreten els diferents personatges, el va portar a preguntar-se per la idea del jo.

Jugant amb aquesta idea, el jo, la identitat i com ens perceben, l’Anatomy of Autonomy porta Faces a la seva segona fase, una exposició al regne Unit al Leeds Gallery.

També podeu aprofitar per fer una cara usant les il·lustracions originals de Lee Goater al vostre mòbil. L’app està disponible per dispositius iOS i dispositius Android.

Salut i cares!

EBDLN-Faces-LeeGoater-1

EBDLN-Faces-LeeGoater-2

EBDLN-Faces-LeeGoater-4

EBDLN-Faces-LeeGoater-3

EBDLN-Faces-LeeGoater-5

EBDLN-Faces-LeeGoater-6

EBDLN-Faces-LeeGoater-7

Via Begoña Baldó.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari