Exposició i llibre: Tipus carisgràfics. Les cent i una cares de la tipografia

Del dissenyador gràfic Jacint Domingo, col·legiat n. 77, és el treball de la exposició i del llibre Tipus carisgràfics, les cent i una cares de la tipografia. Es tracta d’una galeria de retrats realitzats exclusivament amb les tipografies Garamond i Franklin Gothic.

“…però van més enllà i introdueixen una peça clau per a entendre el valor singular de la seva aportació: el text, la denominació… No són cares, no són retrats, no són noms ni expressions, no… Són personatges, són idees, relacions bijectives, binomis inseparables, són signes complets que mostren eficaçment la relació entre significat i significant i que ens provoquen un «clar!», un «per descomptat!», un somriure de complicitat per haver estat partícips de la comprensió entre allò llegit i allò mirat, allò mirat i allò llegit. El text que evoca una imatge, i la imatge creada a través del text, són, contemplats des de la llunyania, una paradoxa que sorprèn i sedueix.”

Jesús Del Hoyo

Des del 23 d’abril fins al 25 de maig del 2015 podreu visitar l’exposició Tipus carisgràfics al Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya (carrer Paradís, 5, de Barcelona).

El passat 29 d’abril es va presentar el llibre, amb disseny i edició de l’estudi Ygrega. Aconseguir un exemplar d’aquesta joia gràfica hauria de ser un dels objectius prioritaris si passeu per l’exposició. Pels interessats, ell llibre és a la venda a la seu del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya (carrer Paradís, 5, de Barcelona) per només 20€. Si voleu, es pot adquirir amb la dedicatòria de l’autor.

En cas de voler fer una visita guiada a l’exposició, contacteu amb el Col·legi per a concertar dia i hora  a través tel. 93 301 02 34 o del correu comunicacio@dissenygrafic.org.

Per conèixer més de l’autor de l’exposició, visiteu el seu bloc http://jacintpau.blogspot.com

Salut i carisgràfics!

EBDLN-Tipus-Carisgràfics-1-1

EBDLN-Tipus-Carisgràfics-7-1

EBDLN-Tipus-Carisgràfics-4-1

EBDLN-Tipus-Carisgràfics-6-1

EBDLN-Tipus-Carisgràfics-2-1

EBDLN-Tipus-Carisgràfics-3-1

EBDLN-Tipus-Carisgràfics-8-1

EBDLN-Tipus-Carisgràfics-9-1

EBDLN-Tipus-Carisgràfics-5-1

Via Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari