Festa del Grafisme 2013 – 28 i 29 de Setembre a Portbou

El proper cap de setmana torna a posar-se en marxa la Festa del Grafisme i, no cal dir-ho, torna a ser a Portbou. No sé si heu anat a alguna de les anteriors edicions, però el que més em va agradar de l’any que vaig anar són les ganes de relacionar-se de la gent. Vaig tenir la sort de poder conèixer i xerrar amb molta gent. Em fa la sensació que és un esdeveniment al qual prima les ganes d’aprendre, de compartir, d’evolucionar… sobre les ganes de marcar terreny, de marcar paquet… Llàstima que per anar hagi de fer 2 hores de carretera, però tot esforç té la seva recompensa.

CAST / Somos el colectivo Grrr y como estamos locos por el diseño gráfico volvemos a organizar la Festa del Grafisme en Portbou, los próximos 27, 28 y 29 de septiembre.

Esta será la sexta edición de la Festa del Grafisme. Una edición que continua defendiendo la misma filosofía que lo inspiro en sus inicios; una mirada serena, la cultura “slow”, la vinculación con la población, la combinación de la experimentación con el aspecto lúdico, la condición transfronteriza, etc.

La Festa del Grafisme se ha revelado como una manera alentadora de acabar la temporada de verano y de empezar el curso, para todos aquellos interesados en el fascinante mundo del diseño gráfico; para gente curiosa y con ganas de descubrir nuevos mundos así como para los habitantes de Portbou, que creemos el lugar ideal para la Festa del Grafisme: una villa pequeña, apartada, agradable, al lado del mar, con estación de tren y junto a una frontera.

El programa incluye exposiciones, talleres, charlas, experiencias… Todos los actos son gratuitos y abiertos a todo el mundo. 

Este año, queremos destacar la participación de Peret y Enric Aguilera, o de Enric Aguilera y Peret, como queráis. Diseñadores, amigos y con un trabajo excelente, que queremos compartir con vosotros. También las exposiciones que giraran en torno a los mapas, la visualización de datos y el Isotype. También algunos talleres: Microcollage con Alvaro Sobrino, Tiportbou 6, dedicado a la rotulación con Joancarles Casasin, Oriol MIro y Laura Meseguer; y una actividad especial, Oriéntate, el mapa del tesoro bajo la responsabilidad de Arcángela Regis.

 

CAT / Som el col·lectiu Grrr i com estem bojos pel disseny gràfic tornem a organitzar la Festa del Grafisme a Portbou, els propers 27, 28 i 29 de setembre.

Aquesta serà la sisena edició de la Festa del Grafisme. Una edició que contínua defensant la mateixa filosofia que ho va inspira en els seus inicis; una mirada serena, la cultura “slow”, la vinculació amb la població, la combinació de l’experimentació amb l’aspecte lúdic, la condició transfronterera, etc.

La Festa del Grafisme s’ha revelat com una manera encoratjadora d’acabar la temporada d’estiu i de començar el curs, per a tots aquells interessats en el fascinant món del disseny gràfic; per a gent curiosa i amb ganes de descobrir nous mons així com per als habitants de Portbou, que creiem el lloc ideal per la Festa del Grafisme: una vila petita, apartada, agradable, al costat del mar, amb estació de tren i al costat d’una frontera.

El programa inclou exposicions, tallers, xerrada, experiències… Tots els actes són gratuïts i oberts a tothom.

Aquest any, volem destacar la participació de Peret i Enric Aguilera, o de Enric Aguilera i Peret, com vulgueu. Dissenyadors, amics i amb un treball excel·lent, que volem compartir amb vosaltres. També les exposicions que giraran entorn dels mapes, la visualització de dades i el Isotype. També alguns tallers: Microcollage amb Alvaro Sobrino, Tiportbou 6, dedicat a la retolació amb Joancarles Casasin, Oriol Miro i Laura Meseguer; i una activitat especial, Orienta’t, el mapa del tresor sota la responsabilitat d’Arcàngela Regis

Salut i grafisme!

EBDLN-FestadelGrafisme-2013

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari