Festival Primera Persona, al CCCB

Aquest cap de setmana (divendres 3 i dissabte 4 de maig), es podrà veure al CCCB el festival Primera Persona, un festival multidisciplinari en què s’expliquen històries que parteixen del jo més pur. Com el mateix cartell del festival indica, seran dues jornades d’autobiografia en directe: concerts de música pop, monòlegs tragicòmics, teatre i narrativa.

FITXA-WEB-1050x705

 

Dirigit pels periodistes i escriptors Kiko Amat i Miqui Otero, aquest festival arriba a la seva segona edició amb relats, lectures i posada en escena de diferents creacions literàries, relats de la vida, una vida única que demostra que qualsevol pot ser heroi i protagonista d’una història que mereix ser narrada.

«Del monòleg hilarant al concert de música pop confessional, passant per la lectura crua o la posada en escena teatral, la segona edició de Primera Persona reunirà sota aquesta premissa noms de primera línia, amb punts en comú com l’humor o la biografia intransferible. Tots ells preparen un espectacle en exclusiva per a un cicle que valora, precisament, el caràcter exclusiu de la vida i l’obra de cadascun d’ells».

Programació disponible a: www.cccb.org

Aquesta pot ser una bona manera de passar aquest cap de setmana, així que…

Conte contat, post acabat!

 

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , ,

Deixa un comentari