Festivalet 2013, inscripcions obertes fins el 30/9

Ahir vaig veure un tuit de fadbarcelona que avisava de la nova edició del Festivalet i avisava de que, si voleu participar, podeu fer-ho fins el 30 de setembre. L’any passat vaig anar i va ser bastant entrar i sortir degut a la quantitat de gent que hi havia. Gairebé no es podeia caminar ni tafanejar els dissenys i productes exposats. El canvi d’ubicació sembla que permetrà gaudir més dels expositors i dels seus treballs.

Sigui com sigui, us recomano que aneu a visitar-ho i que compreu moltes cosetes xules, perquè us cansareu de veure’ns de genials. Obriran del dissabte 14 i diumenge 15 de desembre.

El Festivalet s’apropa i obrim la convocatoria per participar a la 6a edició que es celebrarà el 14 i 15 de desembre del 2013 a Barcelona.

Diferents artistes europeus es reuneixen al Festivalet per mostrar i vendre els seus productes fets artesanalment. A través de les passades edicions s’ha convertit en una fira de referència amb més de 40 stands i 8000 visitants.

En aquesta 6a edició canviem l’ubicació i anem a un espai amb molt d’encant al centre de Barcelona; la Sala Marqués de Comillas al Museu Marítim. És una sala amb molta història, catalogada al 1976 com a monument historic/artístic i amb més espai. Entre les novetats d’aquest any i hauran projeccions i conferencies referents a la temàtica de la fira en una sala adecuada per tal fi.

En aquesta edició, la zona de stands està dividida en artesania, materials, gastronomia i publicaciones del sector.

Salut i oportunitats!

EBDLN-Festivalet-2013

Via FadBarcelona.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari