FIU Barcelona, un esdeveniment per la propulsió de Joves Creatius

FIU Barcelona és un esdeveniment que neix amb la voluntat de propulsar projectes de les noves generacions creatives del nostre país. Partim del diàleg, compartir experiències, establir noves col·laboracions, i innovar en formats i continguts que permetin un fifty-fifty entre el coneixement i un entorn relaxat i distès.

Ens mou la motivació per conèixer joves creatius amb un enorme potencial que, en moltes ocasions, no reben l’atenció merescuda. És per això que presentem un esdeveniment inèdit al nostre país, que provocarà un abans i un després en la filosofia del creative-hunting local.

En FIU Barcelona, presentarem les visions de 10 “FIUERS” -joves d’entre 18 i 25 anys, amb gran talent de la ciutat de Barcelona- que compartiran les seves inquietuds, pensaments i valoracions sobre l’entorn creatiu del nostre país amb el públic mitjançant “conferències-express ” de 10 minuts. Entre els deu FIUERS, presentarem a joies de creativitat com: Data Streamers (www.domesticstreamers.com), ACHOS! (www.achos.es), Virgulillas (http://virgulillas.tumblr.com), Colmillo de Morsa (www.colmillodemorsa.com), entre molts altres.

Welcome Fellows!!!

Més info a: www.fiubcn.com

Salut i creativitat!

EBDLN-FIUBarcelona-2014-1

[vimeo]https://vimeo.com/90538538[/vimeo]

EBDLN-FIUBarcelona-2014-2

EBDLN-FIUBarcelona-2014-3

Via Ulule.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari