Gairebé 1.600 assistents al BlancFest, brutal!

Avui, després de tafanejar les diferents xarxes socials em trobo que la gent del BlancFest han publicat un article del EIX DIARI, diari independent del Garraf, Alt i baix Penedès, al que es pot llegir el següent:

Rotund èxit de públic a la cinquena edició de Blanc

Les diferents activitats del festival de disseny gràfic, celebrat a Vilanova aquest divendres i dissabte, va atreure unes 1.600 persones

REDACCIÓ VILANOVA I LA GELTRÚ 19-11-2013 01:42

L’ampliació de propostes que el Festival de Disseny Gràfic Blanc ha ofert en la seva cinquena edició ha aconseguit un rotund èxit d’assistència, aquest divendres i dissabte a Vilanova i la Geltrú.  Les diferents activitats organitzades pel certamen, que inclouen conferències, master class, Blanc tv, Blanc Nit, el Mercat d’autor i els tallers infantils impartits a La Sala, han arribat als 1.600 assistents. El festival ha assolit així una de les seves fites: difondre el disseny gràfic al màxim nombre de persones amb un ampli ventall d’actes tant per a professionals del sector com la ciutadania en general.

David D’Eboli i Raúl Ramos, organitzadors del festival a través de l’Associació Dr. Jum, valoren molt positivament la bona rebuda del públic. “Sent cautes, esperàvem com a mínim arribar sobre els gairebé 900 assistents de l’any passat, però enguany tot plegat ha fet que superéssim la previsió amb escreix”, asseguren.

Enguany, les entrades per a les master class s’han esgotat, així com l’accés a les conferències de dissabte. La primera edició de Blanc Nit, celebrada dissabte al Museu del Ferrocarril, també va tenir una molt bona acollida, amb 300 assistents. També cal destacar l’estrena de Blanquets, els tallers perquè nens i nenes es familiaritzessin amb el disseny gràfic, pels que van passar 75 infants al centre d’Art Contemporani La Sala.

El veterà dissenyador gràfic Cruz Novillo ha estat un dels protagonistes de la cinquena edició de Blanc. El prestigiós professional va desgranar els seus treballs, que van des de logotips per a Correus i el PSOE fins als bitllets de les antigues pessetes per al Banc d’Espanya, en la darrera conferència del certamen, dissabte al vespre. Mucho, Clase bcn, Forma & Co, Entlo. 1ª, Physalia, Andreu Balius, Bisgràfic, Press Rec, Folch Studio, Andrés Requena, Kilo, La Rana, Ladissenyadora y Xavier Palouzié van ser altres dels estudis i professionals participants en l’edició d’enguany, un certamen de referència en el món del disseny gràfic a nivell estatal.

Crec que després de llegir això, si jo fos en Raul o en David estaria més que content. Per la nostra part dir que en breu us farem una crónica del que va ser el festival, sempre sota el meu punt de vista. De moment us diré que Andrés Requena no em va defraudar.

Veure l’article original: Rotund èxit de públic a la cinquena edició de Blanc

Salut i felicitats!

EBDLN-eix-festival-de-disseny-grafic-blanc

EBDLN-blanc-2013-1600persones

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.