En memòria de Les Paul

Avui ha mort el músic i creador Lester William Polsfuss, més conegut per Les Paul. M’agradaria dedicar-li aquestes línies ja que ell va ser el que va dissenyar una de les millors guitarres del món, la meravellosa Gibson Les Paul.

No parlaré de la història d’aquesta guitarra ja que per això està Google, però sí que m’agradaria comentar que ha estat una guitarra que m’ha acompanyat des de la meva infantesa. Encara recordo la primera vegada que vaig ser conscient de la seva existència. Vaig descobrir un grup de rock quan tenia uns 14/15 anys i em va cridar molt l’atenció el guitarrista, un tal Slash. Potser va ser el seu aspecte o el seu barret de copa, no sé, però la música que sortia de la seva guitarra era brutal i vaig desitjar ser com ell i poder tocar com ell. Vaig començar a buscar informació sobre la guitarra que utilitzava i, sorpresa, era la Gibson Les Paul. Des de llavors segueixo enamorat d’aquell so, d’aquelles corbes i d’aqueslla bellesa!

Ara quan tinc enyorança vaig a veure com el meu amic, i gran guitarrista, JM Molina li dóna vida a l’escenari a la seva Gibson Les Paul.

Les Paul,  gràcies per posar música a la meva vida!
RIP

LES PAUL

SLASH EN DIRECTE

50è ANIVERSARI 1959 GIBSON LES PAUL STANDARD
www.wildwoodguitars.com

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.