#ImNoAngel: La campanya viral que planta cara a les models de Victoria’s Secret

La marca de roba de talles grans Lane Bryant ha tornat a posar sobre la taula el debat sobre els cànons de bellesa femenins. En contraposició a les campanyes protagonitzades per models primes com Alessandra Ambrosio de la firma de llenceria Victoria’s Secret, aquesta altra empresa ha decidit apostar per mostrar dones amb corbes en el seu últim anunci.

En l’spot apareixen diverses models de talles grans com Ashley Graham, Marquita Pring o Candice Huffine mostran la nova col·lecció de sostenidors. Cadascuna defineix què entenen per sexy i repeteixen l’expressió I’m no angel (No sóc un àngel), en referència als àngels de Victoria’s Secret.

També s’ha posat en marxa una campanya a les xarxses socials perquè les dones puguin fotografies seves amb el hashtag #ImNoAngel. Em sembla una bona manera de plantar cara als estereotips.

The Lane Bryant #IMNOANGEL initiative celebrates women of all shapes and sizes by redefining society’s traditional notion of sexy with a powerful core message: ALL women are sexy.

Salut i dones!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=koSIq5BzXi8[/youtube]

EBDLN-ImNoAngel-Lane-Bryant-1

 

EBDLN-ImNoAngel-Lane-Bryant-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari