Ja tinc la meva Photo Clash, un Joan Tomás + Marcos Cabrera

Sí amics, ja tinc la meva Photo Clash i estic mooooolt content. Com bé sabeu alguns, fa un mesos vaig tenir l’oportunitat d’assistir a una conferència del fotògraf Joan Tomás a la que, a més de gaudir de la seva obra, vam tenir la sort de participar en el seu projecte encajados.

Doncs ahir vaig enviar una de les fotografíes que hem va fer al compte de Twitter de Converse per intentar participar al projecte Clash My Photo, del que ahir el company Gerard FF en feia una entrada, i vaig tenir sort. Podem dir que el resultat és una obra d’art ja que darrera trobem el savoire faire de dos cracks com són Joan Tomás i Marcos Cabrera. Espero que el resultat final us agradi tant com a mi.

@titoalber Aquí tienes tu Photo Clash por @MarcosWeirdo, #clashmyphoto#sneakersclashpic.twitter.com/xvv61bMjcG

Salut i visions!

EBDLN-JoanTomas-Converse-Me

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. La meva Photo Clash per Münster Studio - El Blog de la Negreta - 27 març, 2014

    […] Dit i fet!, ja tinc la meva foto  customitzada per Münster Studio. Jo vaig enviar la meva i l’estudi de disseny gràfic Münster ha transformat la meva foto. La sort mai ve sola, ja el precursor del blog Alberto López també ha tingut la seva Photo Clash. […]

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.