Jakub Pollág dissenya la Màquina de Tatuatge Personal

¿Deixaries de confiar en els demés per marcar permanentment la teva pell? Aquest dispositiu dissenyat per Jakub Pollág durant el seus estudis al Royal College of Art està dissenyat per permetre que usuaris s’autoadministren tatuatges.

Pollág crear la Màquina de Tatuatge Personal per permetre que altres entusiastes crein senyals indelebles en el seu cos associat amb memòries i sentits, en lloc d’imatges perfectes.

La Màquina de Tatuatge Personal democratitza la indústria del tatuatge. Posa un instrument usat només per un grup limitat de la gent en les mans d’entusiastes, que busquen una manera alternativa i única de marcar permanentment les seves memòries significatives en la seva pell.

Alguns tatuatges homemade de Pollág van ser aplicats amb el mètode d’empènyer una agulla estèril carregada de la tinta. Tot i que aprecia la qualitat “en brut” d’aquests dissenys i les històries que hi ha darrere d’ells, el que volia era desenvolupar una tècnica més ràpida.

Sota la influència de les tècniques ad-hoc usades per presos, Pollág va construir un dispositiu que vol com un “instrument de qualitat que és segur i fàcil d’usar” per l’artista en lloc d’una segona part.

Hi ha una baula perduda de la idea que té en el seu cap -quin tipus de tatuatge vols- fins l’execució feta per algú altre“, va dir Pollág.

Pollág is presenting the project at this year’s Show RCA graduate exhibition in London until 5 July, where other devices on display include a “power glove” for carving hard materials by hand and a tactile interface for navigating CAD environments.

Pollág està presentant el seu projecte al Show RCA, l’exposició de graduació d’aquest any a Londres, fins al 5 de juliol.

¿Després de llegir aixó us fareu els vostres tatuatges o seguireu confiant en els professionals?

Salut i handmade!

EBDLN-Tattoo-Machine-by-RCA-graduate-Jakub-Pollag-1

EBDLN-Tattoo-Machine-by-RCA-graduate-Jakub-Pollag-2

EBDLN-Tattoo-Machine-by-RCA-graduate-Jakub-Pollag-3

EBDLN-Tattoo-Machine-by-RCA-graduate-Jakub-Pollag-4

EBDLN-Tattoo-Machine-by-RCA-graduate-Jakub-Pollag-5

Via nicefucking.graphics

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari