Joc Monument Valley, els embolics de M.C. Escher

Els somiadors i creadors de l’agència de disseny digital, ustwo, acaben de llançar el teaser del seu nou joc anomenat Monument Valley. Aquest joc en particular està inspirat per les il·lusions òptiques de l’artista M.C. Escher i requereix que aconseguim navegar per l’arquitectura impossible que podem veure a les diferents imatges. Segons diuen, és el primer joc real basat en Escher.

Durant alguns anys he pensat en com es podria dissenyar un joc en el qual l’arquitectura era el personatge central. Estic particularment orgullosa de temples, palaus, mesquites, monestirs i altres edificis que combinen art exquisit, amb un potencial per a l’exploració i el misteri.

Hem enfocat la nostra atenció en dissenyar el joc en la resposta dels usuaris, i esperem que Monument Valley sigui el que la gent busca ara mateix: un joc premium de la més alta qualitat artística, que ofereixi als jugadors un viatge satisfactori de principi a fi.

Si voleu saber més, podeu llegir aquesta entrevista que van fer recentment a Ken Wong, artista i dissenyador d’ustwo, amb FormFiftyFive.

Descarregar l’app a: http://appstore.com/monumentvalley

Salut i impossibles!

EBDLN-Monument-Valley-5

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wC1jHHF_Wjo[/youtube]

EBDLN-Monument-Valley-1

EBDLN-Monument-Valley-7

EBDLN-Monument-Valley-9

EBDLN-Monument-Valley-8

EBDLN-Monument-Valley-6

EBDLN-Monument-Valley-2

EBDLN-Monument-Valley-3

EBDLN-Monument-Valley-4

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari