Joma rellança les ‘Retro 367’

Joma compleix 50 anys i per celebrar-ho rellança les Retro 367, un model original dels anys 80. Fa goig tornar-les a veure en plena forma.

Per presentar aquestes “noves” sabatilles hem ideat una campanya molt vuitantera on tot és d’aquesta dècada. Des de la impremta o el fotògraf, fins als creatius publicitaris implicats en la creació de l’anunci. No ha estat fàcil, però al final hem aconseguit fer un anunci tan vuitanté com les 367. I és que com diu el titular de la gràfica: “Hem treballat molt per canviar el menys possible”.

Fitxa tècnica: La Retro 367 és una sabatilla casual, còmoda i confortable pensada per a l’ús diari. El tall està realitzat en canva combinat amb pell volta. Es caracteritza per una plantilla ultra còmoda, MEMORY FOAM, que s’adapta perfectament a la forma del peu de cada persona i destaca per la seva comoditat. La sola està fabricada en cautxú i EVA doble. És perfecta per vestir amb estil. Està disponible en diversos colors. La sabatilla de sempre redissenyada amb l’antic logo de Joma, la J.

Si voleu comprar les “noves” Joma Retro 367 ho podeu fer a: www.joma-sport.com

Salut i felicitats!

ebdln-joma-retro367-lanegreta-2

ebdln-joma-retro367-lanegreta-3

ebdln-joma-retro367-lanegreta-4

ebdln-joma-retro367-lanegreta-5

ebdln-joma-retro367-lanegreta-6

ebdln-joma-retro367-lanegreta-7

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari