Jornada de debat al voltant de l’actual paradigma del Disseny Gràfic

La Jornada de debat al voltant de l’actual paradigma del Disseny Gràfic i lliurament dels premis Projecte Fi de Grau en Disseny Gràfic que tindrà lloc el proper 21 de febrer.

Aquesta Jornada, a més de per conèixer als guanyadors dels premis, neix per ser un punt de trobada i de reflexió sobre la disciplina del disseny gràfic i els reptes que ha d’afrontar.

La jornada es planteja, globalment, com un punt de trobada per debatre sobre l’actualitat del disseny gràfic, el seu ensenyament i la seva pràctica professional des d’una perspectiva crítica i no autocomplaent, reconeixent la situació actual per poder plantejar les actuacions que han de millorar-la.

És l’inici d’aquest tipus de trobades que, amb el pas dels anys i en paral·lel a les convocatòries dels Premis de Projectes de Fi de Grau en Disseny Gràfic, s’aniran desenvolupant de forma bianual.

És una jornada per marcar el rumb de cap on haurien de dirigir-se l’ensenyament i la pràctica professional per contribuir al bé comú del conjunt de la societat i del lloc en el qual habitem, el planeta que ens acull.

La jornada estarà dividida en dues parts:

  • L’una, de to més acadèmic, ens acostarà a partir de la selecció dels projectes a la relació que s’estableix entre el disseny i qualsevol dels seus entorns i comptarà amb la intervenció dels actors, projectistes, docents i institucions.
  • L’altra sessió, de to més protocol·lari, en la qual es farà un reconeixement als guanyadors d’aquests premis i a la labor de figures rellevants del disseny gràfic amb l’atorgament del títol de col·legiats i col·legiades d’honor.

Tot això, acompanyats per personalitats rellevants de l’entorn del disseny que compartiran reflexions, identificaran els reptes i proposaran les actuacions que el Disseny Gràfic, la seva pràctica, la seva docència i la seva recerca tenen davant seu.

+info a: http://www.dissenygrafic.org/ya-tenemos-los-24-pfg-seleccionados/

Salut i sort!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , ,

2 Responses to Jornada de debat al voltant de l’actual paradigma del Disseny Gràfic

  1. Avatar
    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /usr/home/lanegreta.com/web/blog/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /usr/home/lanegreta.com/web/blog/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /usr/home/lanegreta.com/web/blog/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /usr/home/lanegreta.com/web/blog/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /usr/home/lanegreta.com/web/blog/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /usr/home/lanegreta.com/web/blog/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /usr/home/lanegreta.com/web/blog/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /usr/home/lanegreta.com/web/blog/wp-content/themes/canvas/comments.php(43 in /usr/home/lanegreta.com/web/blog/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63