La Festa del Grafisme, a Portbou del 20 al 21 de setembre

Per sort o per desgràcia només he pugut assitir a una edició de La Festa del Grafisme i la trobo a faltar. Aquest any tampoco podrà ser, hauré d’esperar un altre any. El 20 i 21 de setembre a Portbou podreu gaudir de xerrades, tallers, exposicions… i molt bona gent (a pessar de que jo no estaré).

Us deixo la informació que ells fan servir per definir la festa per si no n’heu sentit a parlar mai:

Què és la Festa del Grafisme?

Aquesta serà la setena edició de la Festa del Grafisme. Una edició que contínua defensant la mateixa filosofia que ho va inspirar en els seus inicis; una mirada serena, la cultura “slow”, la vinculació amb la població, la combinació de l’experimentació, amb l’aspecte lúdic, la condició transfronterera, etc.

La Festa del Grafisme s’ha revelat com una manera encoratjadora d’acabar la temporada d’estiu i de començar el curs, per a tots aquells interessats en el fascinant món del disseny gràfic; per a gent curiosa i amb ganes de descobrir nous mons així com per als habitants de Portbou, que creiem el lloc ideal per la Festa del Grafisme: una vila petita, apartada, agradable, al costat del mar, amb estació de tren i al costat d’una frontera.

Tots els actes són gratuïts i oberts a tothom. El programa inclou exposicions, tallers, xerrades, experiències… Enguany volem destacar la xerrada d’Alain Le Quernec. També les exposicions que giraran entorn de la història de la impremta, la gràfica canalla i el cartellisme cultural i politic.

Anima’t. Participa-hi. Vine a Portbou i comparteix experiències (apassionades i amb dret a tocament) amb altres bojos pel disseny gràfic com tu.

Més info a festadelgrafisme.org/2014

Salut i Portbou!

EBDLN-FDG2014-1

EBDLN-FDG2014-3

EBDLN-FDG2014-4

EBDLN-FDG2014-2

EBDLN-FDG2014-5

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari