La nova identitat de Lucky Strike sembla un botó de Levi’s

Sí companys, aixó és el que em sembla la nova identitat de Lucky Strike, un botó de texans de Levi’s. Igual per la forma, o per la tipografia, o pel degradat… ves a saber, però m’ho recorda molt. Em fa la sensació que aquest redisseny ha fet involucionar la marca Lucky Strike. Tot el que em semblava que li donava personalitat, ha desaparegut. La diana, els colors plans, la tipografia… tot!

Ara trobo una marca molt ben treballada, però amb una identitat molt diferent. L’agència del grup WPP, G2, des de la seu d’Hamburg, ha sigut la responsable d’aquesta nova identitat. Us agrada?

Destacar que, a més de canviar la tipo per la Slab Serif, afegeixen al logo dades sobre l’origen del producte i també han afegit uns filets al paquet a l’estil de la ratlla diplomàtica. La combinació li dona una imatge tradicional i clàssica. Segons Stephan Rack, pretén reflectir el que el consumidor va a trobar dins dels seus paquets de cigarrets: “una autèntic treball d’artesania, una qualitat immillorable, amor al detall i sabor genuí”.

Sigui com sigui m’agrada molt la nova identitat tot i que la trobo molt allunyada del que havia estat Lucky Strike fins ara.

Salut i personalitat!

EBDLN-lucky-strike-2013-1EBDLN-lucky-strike-2013-2

 

EBDLN-lucky-strike-2013-3

EBDLN-lucky-strike-2013-4

EBDLN-lucky-strike-2013-5EBDLN-lucky-strike-2013-6

EBDLN-lucky-strike-2013-7

Vist a Brandemia.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

8 Responses to La nova identitat de Lucky Strike sembla un botó de Levi’s

  1. WordPress › Error

    S'ha produït un error crític a la pàgina web.

    Aprèn més quant a la solució de problemes del WordPress.