La Pantera Rosa celebra el seu 50è aniversari amb La Gran Festa

El cine Aribau i la sala Luz de Gas de Barcelona es convertiran en l’escenari amb diverses sorpreses per als assistents

MARTA SALA / Barcelona
DIMARTS, 4 DE MARÇ DEL 2014 – 19.10 H

Dijous que ve 20 de març La Pantera Rosa celebra el seu 50è aniversari. I ho farà amb una gran festa aBarcelona, una sèrie d’actes al cine Aribau i an la sala de festes Luz de Gas. El primer film de la comèdia es va estrenar aquest mateix dia de l’any 1964 als Estats Units.

Els espectadors podran disfrutar d’aquesta celebració a partir de les 20.15, quan s’obriran les portes de la sala gran de l’Aribau. L’exposició, organitzada per Bimbo, recollirà l’evolució de l’estoig del famós pastisset que porta el seu nom i que suposa el producte amb la llicència més antiga del mercat espanyol en la categoria d’alimentació, venut des de fa més de 40 anys.

Una mica més tard, arribaran els grans protagonistes de la famosa comèdia: la Pantera Rosa i l’inspector Clouseau, que posaran en un ‘photocall’ perquè els assistents puguin fotografiar-se amb ells. Aquestes imatges se les podran descarregar l’endemà a la web d’EL PERIÓDICO. Per amenitzar l’espera, la Big Band de l’Escola l’Antàrtida animarà els presents.

Durant l’acte, es projectarà la pel·lícula, en versió original i subtitulada, que va donar origen al fenomen. També es visionaran diferents curtmetratges del personatge animat i més sorpreses, com sortejos, premis i regals dels patrocinadors.

Luz de Gas

Cap a les 00.30, la sala Luz de Gas obrirà les seves portes amb el grup Acousters, que interpretaran temes del compositor de la sèrie, Henry Mancini. Altres grups de música s’uniran a la festa, comApache o la selecció musical del ‘dj’ Fede Sardà. Per posar la guinda al pastís, durant els concerts, els assistents podran degustar gratuïtament un còctel commemoratiu, lògicament de color rosa.

Les entrades de La Gran Festa de La Pantera Rosa, acte organitzat per Celluloid-Cine i Grup Balaña i que compta amb la col·laboració d’EL PERIÓDICO, Bimbo o Moritz, entre altres, es poden adquirir a través de ticketmaster i tenen un preu de vuit euros.

Article original: La Pantera Rosa celebra el seu 50è aniversari amb La Gran Festa

Salut i felicitats!

EBDLN-PanteraRosa-50anys-1

 

PP50th_Silhouette Logo

EBDLN-PanteraRosa-50anys-2

Gràcies Bea!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

Deixa un comentari