Labelabbymanter, una app per a disseny d’etiquetes de vi i cervesa

Manter, productora d’una extensa gamma de papers d’alta gamma per etiquetes d’enologia i alimentació de luxe, és la creadora d’aquesta fantàstica app anomenada Labelabbymanter. Si ets dissenyador i treballes desenvolupant projectes d’etiquetes de vi i/o cervesa aquesta és la teva app.

L’actualització 2.0 de Labelabbymanter ja està disponible. Estem davant d’una renovada eina amb un revolucionari programari que aporta noves i millors possibilitats creatives als teus projectes de packaging utilitzant els teus propis dissenys. Pràcticament sense limitacions. Ara amb la nova Labelabbymanter podràs visualitzar els teus propis projectes d’etiquetes de vins i cerveses sobre múltiples papers, acabats i tècniques d’impressió amb una resolució i realisme inèdits fins ara.

La nova aplicació ja està disponible per a ordinadors i dispositius mòbils d’última generació. Amb Labelabbymanter tenim un aliat incondicional que obre infinites possibilitats per impressors i dissenyadors d’etiquetes. Una eina al servei de la teva creativitat.

Més informació a labelabbymanter.com

Salut i apps!

EBDLN-Labelabbymanter-1

EBDLN-Labelabbymanter-2

EBDLN-Labelabbymanter-3

EBDLN-Labelabbymanter-4

EBDLN-Labelabbymanter-5

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xm1lrnKit4A[/youtube]

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

Deixa un comentari