L’anunci de maltractament infantil que només poden veure els nens es fa viral

Fa temps que la meva germana em va parlar d’aquesta genial campanya de l’agència Grey per la Fundación ANAR, pero fins avui no l’he pogut veure. Em sembla brutal, aquesta és la meva conclusió. Una campanya dirigida als més petits sense deixar de pensar en els adults. Dos missatges a diferents alçades perquè tant els adults com els nens el puguin veure. Ja sabeu que els actes dels maltractadors només els veuen els que els pateixen, per això em sembla brutal la materialització dels dos misstages.

La Fundación ANAR gestiona en España el teléfono único europeo, 116 111, de atención a niños y adolescentes en situación de riesgo. En este teléfono, exclusivamente para menores de edad, pueden encontrar la ayuda necesaria de forma totalmente anónima y confidencial. Pero, ¿cómo hacerle llegar nuestro mensaje a una víctima de maltrato infantil, incluso cuando va acompañado de un adulto su agresor?

Conociendo la altura media de adultos y menores de 10 años, desde Grey creamos dos mensajes diferentes. Usando un lenticular conseguimos que el adulto vea un mensaje de concienciación. Los niños, sin embargo, ven un mensaje en el que les ofrecemos nuestra ayuda y les mostramos el número del teléfono. Un mensaje sólo para niños.

Salut i respecte!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N0h1mgpn95s[/youtube]

EBDLN-ANAR-NENS-2

EBDLN-ANAR-NENS-1

Gràcies Bea!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari