La fantasia de ‘Les cròniques de Wildwood’

La Prue McKeel fa una vida ben normal… fins que un dia el seu germanet és segrestat per un estol de corbs que se l’emporta volant fins a la Boscúria Impenetrable, un bosc espès i molt perillós a prop de Portland. Ningú no hi ha anat mai o, si més no, no n’ha tornat per explicar-ho.

Així comença l’aventura que porta la Prue i el seu amic Curtis al cor de la Boscúria Impenetrable, on descobriran un món ple de criatures guerreres, místics i personatges malvats. El que semblava que seria una missió de rescat es converteix ben aviat en una batalla per alliberar la terra encantada. Una terra que els seus habitants anomenen Wildwood.

Les cròniques de Wildwood és el primer llibre escrit per el vocalista de la banda de música indie The DecemberistsColin Meloy, conjuntament amb la seva dona i il·lustradora, Carson Ellis. Un llibre ple de fantasia en un món on conviuen homes amb tot tipus d’animals xerraires com corbs, guineus vestits per anar a la guerra, àligues i mussols. Un lectura plenament recomanable combinat amb unes il·lustracions delicioses. Si encara no sabeu quin llibre comprar per Sant Jordi, us podeu endinsar a la Boscúria Impenetrable de Wildwood.

Salut i fantasia!

portada-les-croniques-wildwood_grande

Vist a Alfaguara juvenil.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari