Llet, ascensors i miralls

Ahir vaig anar a comprar llet pel meu fill perquè no ens quedava i volia evitar-me un disgust a l’hora d’esmorzar. Vaig anar a l’Eroski, a Cornellà, i vaig comprar 6 ampolles per aprofitar el viatge. De tornada vaig agafar l’ascensor per sortir pel pàrking. Mentre estava a dintre no vaig poder estar-me de fer aquesta foto. Em fascinen els ascensor plens de miralls als que pots passar 10 segons ben divertits gràcies a les projeccions infinites que es generen. El més curiós és que la primera cara sembla que tingui una orientació diferent a les seguents. En fi, Black Mirror seria un bon acompanyament musical per a aquesta imatge (crec!).

Salut i reflexes!

EBDLN-Llet-Ascensor

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.