Lliga Contra el Càncer: Shadow Wifi

Una xarxa de Wifi gratuït que només funciona a l’ombra per evitar el càncer de pell és el que va crear al Perú la Lliga Contra el Càncer. I ho he de dir, em sembla una iniciativa fantàstica.

En comptes de informar la gent sobre els perills dels raigs UV i gastar massa temps al sol durant els mesos d’estiu, l’agència va crear una xarxa de “Shadow WiFi”, que només funciona quan els usuaris estan a l’ombra. L’enfocament utilitza el reforç positiu per fomentar un comportament saludable per prevenir el càncer de pell, mentre que també educar els usuaris, ja que estan proveïts d’una sèrie d’informació educativa quan s’inscriguin i s’envia un correu electrònic amb encara més detalls sobre la prevenció del càncer de pell.

“Aquesta edat és tot sobre posar la gent a l’acció, que és exactament el que fa ombra WiFi”, va dir Geoffrey Hantson, director creatiu de Happiness. “És una idea molt conductual. No només informa la gent sobre els perills de prendre massa el sol. Els dóna una molt bona raó per buscar en realitat una mica d’ombra: WiFi gratuït. I, al mateix temps que estem, per descomptat, per informar-los, i potencialment prevenir el càncer de pell”.

Salut i lluita!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=69JkvUs7OR8[/youtube]

EBDLN-Shadow-wifi-LCC-1

EBDLN-Shadow-wifi-LCC-3

EBDLN-Shadow-wifi-LCC-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari