Macintosh compleix 30 anys, felicitats!

El temps passa i de vegades no parem atenció a com ha canviat la nostra vida durant els anys viscuts. Resulta que Macintosh compleix 30 anys, i no podem fer altra cosa que dir, felicitats!

Segur que a Apple li podem retreure moltes coses, moltes, però els que cada dia treballem amb els seus productes també li hem de donar les gràcies. Gràcies per fer-nos la vida més fàcil, gràcies per innovar, gràcies per fer que la competència evolucioni, gràcies per ser una font d’inspiració i gràcies per fer-nos sommiar sense necessitat.

Fa 30 anys des que Steve Jobs va canviar el món presentant el Macintosh davant 2.600 personas. Avui dia, les presentacions que fa Apple superen, i de molt aquest número.

Este trabajo todavía se ve reflejado en los ordenadores de hoy en día: sin ir más lejos estoy escribiendo este artículo en un sucesor directo de ese Macintosh. El iMac sigue presente en el mercado, y aunque las ventas de los ordenadores en general estén de capa caída desde Cupertino tienen claro que el Mac no va a desaparecer por muchas tabletas que se vendan.

Si voleu tafanejar una mica, podeu visitar la jornada especial que preparen al Flint Center de Cupertino.

Salut i gràcies!

EBDLN-stevejobs-Macintosh

EBDLN-macintosh-30anys

Via Applesfera.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.