Manual de Gestió d’un Restaurant

Aquest Manual de Gestió d’un Restaurant de CaixaBank i elBulliFoundation que he trobat m’ha semblat molt interessant per si teniu al cap obrir-ne un o si ja en teniu, poder mirar si ho heu fet bé. Els manuals sempre són de molta ajuda, i en aquest cas, tenint darrera Ferran Adrià, encara més.

Ja és aquí la guia per a l’emprenedor en restauració.

CaixaBank i elBulliFoundation s’han unit per desenvolupar un manual sobre el procés que requereix l’inici d’un projecte de restauració.

Totes les preguntes sobre la majoria d’aspectes relacionats amb l’inici, el desenvolupament i l’evolució del negoci estan recollides en aquesta guia.

A continuació podràs consultar l’índex dels continguts del manual de gestió. Si vols aconseguir-lo, accedeix a CaixaBank Negocis Community i aconsegueix l’accés complet al manual.

DESCARREGA’T GRATUITAMENT 5 PLANTILLES PER GESTIONAR EL TEU NEGOCI

El manual de gestió és un extens llibre de més de 600 pàgines però, a més, conté una gran quantitat de plantilles que et serviran per gestionar d’una manera fàcil el teu negoci de restauració:

PLANTILLA PER A L’OBERTURA D’UN RESTAURANT

La plantilla principal amb què podràs controlar les tasques necessàries des de nou mesos abans per a l’obertura del teu restaurant

Et presentem la plantilla més completa per a l’obertura d’un negoci de restauració. Descarrega-te-la fent-hi clic a sobre i posa-la en un lloc visible per controlar tot el procés d’obertura.

+info a: Manual de Gestió d’un Restaurant

Salut i manuals!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.