Mort als homes dolents. Un projecte de Caroline Selmes i Laura Torné

Sense paraules em vaig quedar quan vaig rebre un email de Caroline Selmes & Laura Torné explicant-me el seu projecte Muerte a los hombres malos. Vaig accedir al web per veure com era allò que m’estaven explicant i va ser genial la sorpresa que em vaig endur. Unes il·lustración divertides, molt cuidades a les que els homes moren de diferents maneres per haver sigut dolents amb les dones.

“Los podríamos ver morir mil veces, de mil maneras diferentes, con mil gritos distintos y pidiendo mil perdones. Pero nada salvaría de su destino final a los hombres malos. ¡Muerte a los hombres malos! ¡Vida a sus viudas! ¡Vida a las viudas de los hombres malos!”

Crec que després del dia d’ahir a on l’amor s’imposava a cop de calendari, avui em ve genial mostrar-vos això. S’ha de ser bo sempre, estimar no es cosa d’un sol dia. I si no penseu així ja sabeu el que us espera si les senyoretes Caroline Selmes & Laura Torné us troben.

Us recomano que abans de tornar a casa us mireu totes les il·lustracions que tenen a Muerte a los hombres malos i que preneu nota. Son genials!

Salut i sang!

EBDLN-muerte-a-nacho

EBDLN-muerte-a-ruben

EBDLN-muerte-a-lalo

EBDLN-muerte-a-julien1

Mil gràcies Caroline Selmes & Laura Torné!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mort als homes dolents, el llibre - El Blog de la Negreta - 26 març, 2014

    […] fa uns mesos us vaig parlar de Mort als homes dolents. Un projecte de Caroline Selmes i Laura Torné, doncs ara m’és grat comunicar-vos que ja tenen llibre. Sí, un recull de les diferents […]

  2. No dejes a los niños solos en la cocina - El Blog de la Negreta - 26 abr., 2013

    […] Torné, una de les Mujeres Despechadas, m’ha escrit per presentar-me un altre dels seus projectes. En aquesta ocasió em parla […]

Deixa un comentari