Most. Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava

Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava és el festival internacional de cinema que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. El Most, que se celebrarà al Penedès, terra de vinícola, vol difondre les arts i les cultures vinícoles a través de la creació audiovisual. Per això, brinda pel bon cinema amb un ampli ventall d’activitats vinculades a l’univers vitivinícola, cinematogràfic i enoturístic per a tots els públics. El festival s’organitza amb motiu del Dia Europeu de l’Enoturisme, el 10 de novembre.

Durant els dies del Most, es podrà gaudir de la projecció de pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment, una mostra de la millor producció audiovisual internacional relacionada amb el món del vi, els millors treballs de l’any del país en format curtmetratge i, una completa graella d’activitats paral·leles al festival. Podeu consultar la programació aquí.

El festival reunirà, a Vilafranca del Penedès, cares conegudes del món del cinema i personalitats de referència de l’entorn del vi. Els actors catalans Sergi López, Pere Arquillué i Candela Peña rebran els Premis Most en reconeixement a la seva dilatada i contundent trajectòria professional. Tots tres visitaran el Penedès per recollir els guardons, de caràcter honorífic, durant els dies del festival. La periodista Mabel Martí, serà la mestra de cerimònies d’aquesta tercera edició del certamen.

Del 7 al 10 de novembre de 2013, el Penedès celebrarà la tercera edició del festival, i des d’El Blog de la Negreta no ens ho volem perdre i per això assistirem al festival. Ens veiem entre cinema i vi!

Salut i cinema!

CARTELL408_Most13HD

[vimeo]http://vimeo.com/76277452[/vimeo]

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari