Neix Bearn – Sala de Lletres, una finestra literària

Barcelona compta amb una nova sala de lletres, una escola d’humanitats on la literatura i el periodisme es troben per oferir cursos i tallers. Es tracta de Bearn, Sala de Lletres, situada al carrer Muntaner, 522. Però, què és Bearn? Què ofereix? Anem per pams.

NOVELA - 001
Aquesta escola de literatura i humanitats està portada per dos professionals que saben molt bé del que estan parlant, l’escriptor i periodista Sebastià Bennasar i el periodista cultural Carles Domènec. Els dos dominen els seus territoris: el primer coneix a la perfecció el procés de la creació de la novel•la, car ja en porta escrites unes quantes, però, a més, també sap d’història de la literatura i d’història en general. Per la seva banda, en Carles Domènec domina el seu terreny per excel•lència, el món del periodisme cultural.

L’oferta és molt variada i l’han dividit en cursos i tallers. Hi ha cursos de literatura portuguesa contemporània, de novel•la negra catalana, espanyola, novel•la negra mediterrània, literatura i història… i molts d’altres. Els tallers es centren en la narrativa breu, la novel•la negra, l’escriptura de no ficció, el periodisme cultural o la creació web. De fet, és una oferta diversa, però ben dissenyada, i amb uns preus que no estan gens malament.
I, a més a més, ofereixen cursos a “domicili”, a biblioteques, centres culturals, llibreries i d’altres espais similars.

Si voleu saber més d’aquest nou espai pensat per gaudir de la paraula escrita, podeu entrar al seu blog http://bearnsaladelletres.wordpress.com/

Conte contat, post acabat!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , ,

Deixa un comentari