Nit de Compres 2015 a Cornellà

Divendres, 18 de desembre la Nit de Compres 2015 de Cornellà reunirà al voltant del Mercat Centre les ofertes de més d’un centenar d’establiments de la ciutat.

I el que més ens agrada és que, per 3 any consecutiu, la imatge de la Nit de Compres l’hem fet a la Negreta. És fantàstic poder col·laborar amb aquest projecte al que s’intenta promoure i potenciar el comerç de la ciutat. Donar les gràcies a Mireia i al seu equip del Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç per seguir confiant en nosaltres.

El mes de desembre és habitualment el mes clau de l’activitat comercial, i els comerços de Cornellà no són una excepció. Durant aquestes setmanes, ofertes, promocions, i l’habitual campanya de llums i activitats com la Nit de Compres protagonitzen l’ambient prenadalenc als carrers.

La Nit de Compres 2015 es celebra el proper divendres 18 de desembre, amb el Mercat Centre, i botigues dels carrers circumdants (plaça Lluís Companys, Rambla, Rubió i Ors, etc) i les parades de diferents comerços associats de la ciutat oberts des les 20 hores i fins a mitjanit, plens d’ofertes, descomptes i presentacions de productes.

Tots els establiments participants (més de 100) fan ofertes, descomptes i degustacions especials amb motiu de la Nit de Compres. hi haurà una zona de restauració a preus populars, amb tiquets que permetran consumir 1 tapa i 1 consumició a 3 euros o bé 4 tapes i 2 consumicions a 10 euros. La Nit està organitzada pel Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà en col·laboració l’associació Cornellà Compra a Casa.

La bona salut del comerç local és fonamental, a més, perquè es converteix en un motor per a la ciutat, revitalitza barris i crea ocupació. I un consum responsable comença per apostar per la proximitat, la consciència, i el fet que comprant a Cornellà, tots sortim beneficiats.

Salut i comerç!

lanegreta-NIT-DE-COMPRES-2015-1

lanegreta-NIT-DE-COMPRES-2015-H1-1

lanegreta-NIT-DE-COMPRES-2015-H2-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari