Oberta la inscripció per al 30è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà

Els joves que ho desitgin ja poden participar en el Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà, un dels certàmens més veterans d’Espanya que arriba a la 30ª edició, i enviar els seus originals fins al proper 30 de juny de 2014. Els interessats es poden dirigir al Tràiler-Servei d’Informació Jove (Mossèn Andreu 17), o trucar al 93 375 35 61 a la tarda, o al departament de Joventut de l’Ajuntament als matins, en el telèfon 93 377 02 12.

Pot participar a la categoria principal del concurs qualsevol jove entre 17 i 30 anys; també es concedeix un premi en categoria júnior per a joves entre 12 i 16 anys. Es lliuren sis premis en la categoria principal, incloent un premi a la millor obra d’animació, i tres mencions especials. Les obres seleccionades s’exhibiran durant la Mostra del Còmic (mes de novembre), i el guanyador podrà visitar el prestigiós festival de Angouleme.

Qui ho desitgi també pot participar en la votació popular del Premi ‘Ivà’ al millor historietista professional. Els cinc nominats són: Paco Roca, Pasqual Ferry, Marika Vila, Jaime Martín i Rubén Pellejero.

Si voleu, podeu descarregar les bases, o podeu consultar més informació del concurs.

Salut i ànims!

EBDLN-Concurs-Còmics-Ciutat-Cornellà

Via Cultura Cornellà.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.