Omni-Phantasmic, un projecte fotogràfic que conjuga aigua, boscos, dones i colors

Underwater Nude Rock QuarryOmni-Phantasmic és un projecte de Neil Craver, un jove de Carolina del Nord, és un pintor abstracte i escultor figuratiu. Es va començar a interessar pels efectes psicofísics del croma i cataloga els seus projectes com una exploració de les seves instal·lacions interiors en la recerca del coneixement contemporani que expressen pensaments “originals”. “Nothing can exist without the photon, and every aspect is controlled by it’s usage”

A Underwater Nude Rock Quarry el que trobarem és una conjugació de diferents elements als que el cos de la dona és el protagonista. Aquest element el col·loca a un escenari ple d’aigua, boscos i vegetació, colors infinits… El resultat és un excel·lent treball fotogràfic ple de llum, insinuació i erotisme que te com a intangibles l’ofegament i flotació, caure i volar, morir i viure.

Neil Craver ens convida a submergir-nos en les plàcides aigües tèrboles del món subconscient per descobrir un vincle entre el conscient i el subconscient. Si us agraden, que us agradaran, les podeu comprar a la botiga de candela project gallery.

Salut i conjugació!

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-11

[vimeo]http://vimeo.com/29244257[/vimeo]

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-10

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-1

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-9

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-12

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-4

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-5

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-8

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-2

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-7

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-6

EBDLN-Omni-Phantasmic-lanegreta-3

Vist al facebook de Laura Serrano.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

Deixa un comentari