Ototo Design i la seva extraordinària línia de productes de disseny

Ototo Design, de Tel Aviv, va ser fundat al 2004 pels dissenyadors Ori Saidi i Daniel Gassner. El nom Ototo en hebreu vol dir “en qualsevol moment” amb el benentès que alguna cosa nova i emocionant que pot succeir en qualsevol moment donat, perquè la propera gran idea està a la molt prop.

La línia de productes que desenvolupen inclou productes funcionals de la llar amb un toc humorístic, irònic i inesperat. Són productes únics  que es poden trobar a museus, galeries d’art i exposicions de disseny, així com en botigues per a la llar de disseny en la seva àrea. Un treball realment sorprenent i meravellós. M’agrada molt cadascun dels resultats finals als que arriben.

“Sometimes they appear while taking a shower, sometimes while stuck in a traffic jam; and every so often, one will show up in your dreams. They do not pop up every day, but when they do, we are delighted by them. Good ideas are rare – when we get them, we like to share”.

Us recomano que entreu al seu web i tafanejeu tots i cadascun dels productes que tenen ototodesign.com no us en penedireu. També podeu visitar el seu Catàleg del 2013 a Issuu.

Salut i objectes!

 

EBDLN-Ototo-Design-lanegreta-2

EBDLN-Ototo-Design-lanegreta-4

EBDLN-Ototo-Design-lanegreta-3

EBDLN-Ototo-Design-lanegreta-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , ,

Deixa un comentari