PAPER: La impressora que realment voldràs!

La impressora PAPER és la impressora que realment voldràs! Una màquina que pot imprimir, escanejar i copiar d’una manera realment agradable. Comunica la seva funció, proporciona informació clara i utilitza els controls físics per operar les funcions de les tecles amb facilitat.

Basant-se la pregunta de per què les impressores en general poden ser molt frustrants i per què són capaces de convertir totes les habitacions en una oficina, Ludwig Rensch va qüestionar l’aspecte general de les impressores comuns i va decidir començar de zero, repensar la totalitat del producte.

Em sembla que la solució és molt bona. PAPER fa patxoca, és petita, agradable i útil. Si la comparem amb les típiques impressores que trobem a qualsevol botiga ens adonarem de que ja no les voldrem. Per sort hi ha gent com Ludwig Rensch que ens fan veure noves idees que ens faran la vida millor.

A més, PAPER també existeix en l’espai virtual i la podem fer servir des d’una aplicació o un lloc web. D’aquesta manera, es reuneix l’anàleg i el món digital i transfereix el contingut visual de la una a l’altra.

El resultat és una forma totalment nova. El paper s’imprimeix en un rotllo en posició vertical i, per tant, és compacte, estalvia espai i és mòbil. En lloc de ser una necessitat gris per a entorns de treball, PAPER és una eina creativa estèticament agradable. La interfície d’usuari ha estat dissenyada seguint el principi de Pareto, que estableix que el 80% de les vegades, utilitzem només el 20% de les característiques. Per aconseguir això, Rensch defineix les funcions principals d’una impressora, es van analitzar els procediments requerits i simplifica aquests fins perquè el resultat sigui un producte fàcil d’entendre, agradable i minimalista.

Us ho de dit al principi, PAPER és la impressora que realment voldràs!

+info a: PAPER: A PRINTER YOU ACTUALLY WANT

Salut i tecnologia!

EBDLN-laNegreta-PAPER A PRINTER YOU ACTUALLY WANT-1

EBDLN-laNegreta-PAPER A PRINTER YOU ACTUALLY WANT-13

EBDLN-laNegreta-PAPER A PRINTER YOU ACTUALLY WANT-12

EBDLN-laNegreta-PAPER A PRINTER YOU ACTUALLY WANT-14

EBDLN-laNegreta-PAPER A PRINTER YOU ACTUALLY WANT-15

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari