Pintures sense nom per canviar l’aprenentatge dels colors

Ima Moteki és un duo japonès que es dedica al disseny, i han creat un joc de Pintures Sense Nom amb el qual pretenen canviar completament la forma en què els nens aprenen i pensen sobre els colors. Cada tub de pintura mostra els colors primaris i la proporció amb la que han estat barrejats per obtenir el color resultant.

Yusuke Imai i Ayami Moteki, creuen que etiquetar els colors és problemàtic. “Al no assignar noms als colors volem expandir la definició del que pot ser un color, i els diferents tons que es poden crear al barrejar-los,” va dir Imai. Aquestes pintures també serveixen per ensenyar teoria del color. Les equacions en els tubs de pintura ajuden els nens a entendre alguns dels conceptes bàsics, com barrejar i crear nous colors i a entendre intuïtivament el color i eliminar els prejudicis que noms com “verd” i “blau” creen.

Aquest conjunt de “Pintures Sense Nom” sortirà a la venda al Japó a l’octubre de 2015 i tindrà un preu de 1.800 yens.

Em sembla un projecte fabulós i molt necessari. Al final, l’important és poder-nos comunicar parlant el mateix idioma i aquests colors ens ajuden a aconseguir-ho.

+info a: kokuyo.co.jp | spoontamago

Salut i educació!

EBDLN-nameless-paint-set-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari