Pompas de papel em treu els colors

Ara fa un temps vaig publicar un post parlant sobre una samarreta Paro que ens explicava amb molta ironia l’estat de l’atur al país. Doncs bé, la gent de Pompas de papel, els creadors, m’han fet arribar un sobre que m’ha ha tret els colors. A dintre he trobat, com no, la ja anomenada samarreta Paro i 2 models més: la Pelea i la Calle. També hi havia 3 llibrets que tenen molt bona pinta de literatura hiperbreu: III Cuadernillo de textos hiperbreves, Literatura hiperbreve 4 i Blanco, rosado y tinta. Com veieu els companys de Pompas de papel m’han solucionat l’estiu, roba i lectura, què més es pot demanar. Mil gràcies, de veritat!

Salut i bona gent!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.