Pots participar a la Festa del Grafisme dissenyant 3 segells de correus dedicats a la promoció de Portbou

Pues la veritat és que mai he dissenyat un segell i crec que pot ser una bona oportinitat per intentar-ho. A més, dissenyar per dissenyadors, buf, encara més complicat, oi? Vinga, si algú s’anima que ens envii la seva proposta i així la veiem abans de la festa. Us adjunto el text amb la informació del seu web:

Pots participar a la Festa del Grafisme 
El segell de correus és una “rara avis” dins el món del disseny gràfic malgrat ser una de les peces més valuoses i perdurables en el món efímer de l’imprès comercial. Una peça que arriba a milions de persones i es veu a qualsevol lloc del món; una petita peça despreciada però gens despreciable que el massiu us de l’e-mail està a punt de relegar a l’oblit. Un vestigi de la cultura “slow” que no ens agradaria que es perdés.

Proposta 
Dissenya una col·lecció de 3 segells de correus dedicats a la promoció de Portbou. És un treball lliure, podeu proposar un segell turístic, cultural, experimental, relacionat amb la història de la població, amb la presència de Walter Benjamin, amb la Costa Brava, la frontera, l’art o qualsevol cosa que us sembli interessant per promocionar i donar a conèixer la vila.

Material a entregar i condicionants de treball 
Un full A-5 amb el disseny dels tres segells de correus. Tingues en compte que a més a més dels segells en sí, es pot pensar en un full promocional que els inclogui. Els segells poden plantejar-se com a elements aïllats o formant un tot. Mida lliure, però dins d’un mínim de 2×2 cm i un màxim de 3,5×3,5 cm, per a cada segell en concret. Cadascun dels segells ha de tenir un preu diferent. D’entre totes les peces rebudes, el col·lectiu Grrr en seleccionarà aquelles que formaran part d’una exposició que es celebrarà durant la Festa del Grafisme de Portbou.

Envia un PDF format A5 a slurp@festadelgrafisme.com

Salut i disseny!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.