Quan publicar i quan no a les xarxes

Per si alguna vegada us pregunteu quan és el millor moment per publicar a les Xarxes Socials, us deixo un petit resum que us ajudarà a saber quan sí i quan no publicar.

Facebook: Segons l’estudi si el que es desitja és aconseguir que es comparteixin més els continguts, la millor hora per a això seria sobre les 13 hores, mentre que si busca obtenir un major nombre de clics l’hora de la publicació hauria d’estar entorn de les 15h. Definint el rang horari amb major ús de la xarxa social entre les 9 del matí i les 7 de la tarda sobretot els dijous i divendres.

Twitter: En aquest cas els majors clics es produeixen a les 12 del matí i a les 6 de la tarda, mentre que l’hora en la qual es produeixen major nombre de retuits és sobre les 5 de la tarda. A més els dies de major repercussió per fer públics els nostres tuits, són els dissabtes i els diumenges.

LinkedIn: La xarxa de professionals com no podia ser d’una altra forma és la que més primerenc comença a funcionar, ja que en l’estudi s’apunta entre les 7 i les 8 del matí la millor hora per postear, igual que ocorre a la tarda entre les 5 i les 6 de la tarda. Com és lògic, els dies en els quals LinkedIn té major ús i per tant major repercussió, són els dies centrals de la setmana, és a dir, dimarts, dimecres i dijous. Però especialment els dijous entre les 10 i les 11 del matí que és quan s’aconsegueixen més clics i es comparteix més.

Pinterest: En aquesta ocasió està molt clar que els millors moments per pinear són els dissabtes entre les 8 de la tarda i les 11 de la nit, coincidint amb un moment de la setmana que la majoria d’usuari pot dedicar a l’oci i la diversió i per això que sigui l’instant de la setmana amb major nombre de publicacions i visualitzacions.

Instagram: Té el seu millor moment els dilluns, però sobretot destaca perquè les millors hores per postear són les hores centrals del dia, en les quals la majoria de la gent es troba treballant, més o menys entre les 3 i les 4 de la tarda.

Google+: Segons les dades de l’estudi realitzat per Quicksprout el millor horari per publicar en Google+ és al matí, concretament entre les 9 i les 11 hores durant tots els dies hàbils de la setmana, és a dir, de dilluns a divendres.

Salut i horaris!

EBDLN-Xarxes-Horaris-2

EBDLN-Xarxes-Horaris-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari