Recuperem els terrats! Barcelona Rooftops: una nova iniciativa de consum col·laboratiu

Recuperem els terrats! Barcelona Rooftops: una nova iniciativa de consum col·laboratiu.

PROPOSEM COMPARTIR ELS TERRATS OBLIDATS I INACTIUS EN PROFIT DELS VEÏNS. I TAMBÉ PER ORGANITZAR ACTES OCASIONALS OBERTS ALS VISITANTS I OBTENIR D’AQUESTA MANERA UN BENEFICI ECONÒMIC.

US PROPOSEM OBRIR ELS TERRATS DE LES VOSTRES FINQUES.

BENEFICIS
La idea de l’economia del bé comú de Christian Felber s’està imposant com a alternativa a l’economia tradicional. Aquesta idea, molt senzilla, sosté que l’activitat econòmica ens ha de beneficiar a tots, en els àmbits que afavoreixin el nostre benestar actual i futur.

SOCIALS
Barcelona Rooftops creu en l’economia col·laborativa i proposa compartir aquests espais inactius en profit dels ciutadans. Que els ciutadans guanyin un espai per a la comunitat.

CULTURALS
El terrat pot ser l’espai comunitari que li cal a la ciutat del segle XXI. Un espai al qual els ciutadans poden accedir per compartir propostes culturals de petit format.

EN LA QUALITAT DE VIDA
La nostra qualitat de vida millora perquè es guanya un espai obert i s’enriqueixen les nostres relacions amb els veïns.

ECONÒMICS
Cada comunitat o persona particular tria en quina mesura li interessa compartir el seu terrat. Si el vol només per al seu ús o amb activitats dirigides a un públic extern.

COM HO FEM?
1. Proporcionant suport i assessorament al llarg de tot el procés a propietaris o gestors de terrats.
2. Generant online i offline una comunitat formada per tots els que ja formen part del projecte o hi poden aportar valor.
3. Creant una plataforma online que fa visible tota l’oferta.
4. Fent una tasca de màrqueting i comunicació de l’oferta.

ESTAT ACTUAL DEL PROJECTE
1a FASE Donar-nos a conèixer i validacióiconnn
2a FASE Consolidació iconnn
3a FASE Llançament de la plataforma

QUI SOM I COM PENSEM
Barcelona Rooftops és un projecte iniciat per Rita Gual (arquitectura, disseny i creativitat), una enamorada dels terrats. Juntament amb una xarxa de col·laboradors hem posat en marxa aquesta iniciativa, amb la finalitat d’unir en un mateix espai les persones que vivim a Barcelona i les persones que ens visiten per poder desenvolupar, de manera respectuosa i amb qualitat, els valors de la nostra vida i dels nostres costums.

Xarxa de col·laboradors
Joakim Vivas
Youssef ait Bahadou
OpissoStudio
Núria Canal

T’agrada el nostre projecte? Vols implicar-t’hi? Des d’avui mateix, tu pots formar part de la comunitat Barcelona Rooftops. Pots convèncer als teus veïns i entrar a la nostra xarxa de terrats. Pots convertir-te en un amfitrió, fen-te responsable de l’activitat de Barcelona Rooftops al teu terrat. Pots ajudar-nos difonent el nostre projecte i actuant com a ambaixador de Barcelona Rooftops davant dels teus amics i coneguts que tenen -i potser no ho recorden- un fantàstic terrat. Pots proposar-nos les teves creacions, iniciatives o capacitats i incorporar-te a la nostra oferta de continguts. Pots subscriure’t o fer-te seguidor del nostre blog o perfil a facebook i inscriure’t en les properes i futures activitats de Barcelona Rooftops.

Salut i terrats!

EBDLN-Barcelona-Rooftops-1

EBDLN-Barcelona-Rooftops-2

EBDLN-Barcelona-Rooftops-3

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari