Rio 2016 presenta els 64 pictogrames oficials del Jocs

Els organitzadors de Rio 2016 han presentat, quan falten quasi 1.000 dies per a l’inici dels Jocs, els 64 pictogrames oficials corresponents als 41 esports olímpics i 23 als paralímpics.  El concepte tipogràfic dels pictogrames, desenvolupats per l’empresa Dalton Maag, “s’inspira en les lletres i el nombre del logotip de Rio 2016 i en l’essència dels jocs“, va assegurar el president del Comitè dels Jocs de Rio de Janeiro, Carlos Arthur Nuzman.

Recordar que el logotip de Rio 2016 està inspirat en el turó Pa de Sucre, una de les icones més conegudes d’aquesta ciutat brasilera, que tanca l’ancorada de Botafogo i la badia de Guanabara. Nuzman també va voler remarcar la importància de ser la primera Olimpíada que té pictogrames específics per als esports paralímpics i va dir que “aquest és un dels diferencials en la història dels Jocs“. En l’acte es va explicar l’origen de la paraula “pictograma”, que ve del grec i que significa “paraula pintada”.

Pictos Rio 2016 > Os pictogramas esportivos – ícones gráficos que permitem a identificação de cada esporte – são uma tradição na história dos Jogos. E, em 2016, pela primeira vez, cada esporte Olímpico e Paralímpico terá um simbolo próprio. Os Jogos do Rio contam com 64 pictogramas, sendo 41 Olímpicos e 23 Paralímpicos, que você pode conferir logo abaixo. Veja ainda como foi o processo de criação, conheça a origem desta tradição e compartilhe seu “picto” favorito!

Més info a:

Salut i pictogrames!

EBDLN-Pictosparalímpics-Rio2016-2

EBDLN-Pictosparalímpics-Rio2016-4

EBDLN-Pictosparalímpics-Rio2016-6

EBDLN-Pictosparalímpics-Rio2016-5

Via estudicomet.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari