Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

Presentat el 1963, el Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona va néixer com a resposta a les necessitats dels pilots d’alta competició. Gràcies al seu cronògraf de gran fiabilitat i al seu bisell amb escala taquimètrica, permet al pilot mesurar perfectament la velocitat mitjana fins a 400 quilòmetres o milles per hora, segons la seva preferència. Una icona unida al món de l’automobilisme d’alt rendiment pel seu nom i funció.

Característiques del model:

ACER INOXIDABLE 904L
Rolex utilitza acer inoxidable 904L per a les caixes d’acer dels seus rellotges. El 904L s’utilitza principalment en l’alta tecnologia, la indústria espacial o la indústria química, que exigeixen la màxima resistència enfront de la corrosió. L’acer 904L és una superaliatge extremadament resistent que admet un alt grau de polit. Conserva la seva bellesa fins i tot en els entorns més hostils.

EL BRAÇALET OYSTER
El disseny, desenvolupament i producció dels braçalets i tancaments Rolex, així com les estrictes proves que han de superar, requereixen la tecnologia més avançada. A més, igual que succeeix amb els altres components del rellotge, els controls estètics realitzats pels nostres experts garanteixen una bellesa impecable. El braçalet Oyster és una alquímia perfecta entre forma i funció. Presentat per primera vegada en els anys trenta, aquest braçalet de metall robust i confortable amb baules plans de tres peces segueix sent el més universal de la col·lecció Oyster.

EL MOVIMENT 4130
El Cosmograph Daytona està equipat amb el calibre 4130, un moviment mecànic de corda automàtica completament desenvolupat i manufacturat per Rolex. La seva arquitectura compta amb menys components que un cronògraf estàndard, millorant així la fiabilitat del moviment. Com tots els moviments Perpetual de Rolex, el 4130 té certificació de Cronòmetre suís, un títol reservat als rellotges d’alta precisió que van superar amb èxit les proves del Control Oficial Suís de Cronòmetres (COSCE). El moviment cronògraf està equipat amb una espiral Parachrom que ofereix major resistència als cops i a les variacions de temperatura.

INICI, CARRERA, PARADA
Les funcions del cronògraf del Daytona s’activen mitjançant polsadors que s’enrosquen, com la corona, quan no estan sent utilitzats, garantint la hermeticitat fins als 100 metres. En pressionar el polsador d’inici, el de parada o el de reinici, el cronògraf emet un clic nítid i clar que ha estat perfeccionat usant la tecnologia més avançada. Els rellotgers Rolex van perfeccionar també el mecanisme perquè respongui a la pressió ideal del dit, i ho van modificar per proporcionar un inici instantani i precís del cronometratge sense renunciar a la fiabilitat.

Ens comprem un?

+info a: 

Salut i història!

EBDLN-Rolex-cosmograph_daytona

cosmograph-daytona_calibre_4130_01_840x1300.jpg

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.