Seleccionats els finalistes dels Premis LUX 2014!

El proper 27 de novembre es coneixeran els guanyadors de la XXIIa Edició dels Premis Lux de Fotografia Professional d’Espanya en la Cerimònia de Lliurament que tindrà lloc a les 20h al CCCB – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Els Premis LUX, coneguts com els Oscars de la fotografia estatal premiarà les obres més destacades de disciplines com la publicitat, moda, arquitectura, retrat, reportatge documental, i paisatge i natura, entre d’altres

Aquesta edició coincideix amb el 30º aniversari de AFPE. Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya, l’única entitat d’àmbit estatal que associa als fotògrafs professionals.

El Jurat del Premis LUX 2014 ja ha seleccionat les obres que es portaran els trofeus LUX Or, Plata i Bronze. Els guanyadors es donaran a conèixer el proper dijous 27 de novembre a partir de les 20 h. a la Sala Teatre del CCCB – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Un altre any més tenim el plaer de comptar amb Xavier Graset com a mestre de cerimònia.

La convocatòria ha estat un èxit de participació, en una edició que pràcticament coincideix amb el 30º aniversari de la AFPE. Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya. L’Associació va néixer el 1984 amb l’objectiu de servir de manera efectiva a l’Associat i promoure la seva excel·lència professional, així com de promoure la creació, la divulgació, l’ús i la protecció d’obres fotogràfiques en nom del progrés professional dels fotògrafs.

UN PREMI D’ÀMBIT ESTATAL I ONCE CATEGORIES A CONCURS

Les obres presentades a concurs es divideixen en deu categories professionals, on es valora la innovació, l’adaptació i l’aportació a una idea o concepte, la contundència, i la capacitat de comunicació de l’obra: Publicitat, Moda i Bellesa, Bodegó, Industrial, Arquitectura i Interiorisme, Retrat, Reportatge Documental, Paisatge i Naturalesa, Projecte personal, Reportatge Social i Junior. Aquesta última categoria està reservada exclusivament a estudiants i assistents de fotografia que reflecteix el talent i la creativitat de les noves generacions.

UN JURAT DE PRESTIGI AMB ELS MILLORS PROFESSIONALS DEL SECTOR

El prestigi dels Premis LUX ve recolzat per l’enorme qualitat dels treballs presentats, però també per un important jurat heterogeni, seleccionat, com en cada edició, d’entre l’escena fotogràfica espanyola.

Reunits a Barcelona, el passat 3 d’octubre, van valorar les categories de Reportatge Documental, Projecte personal i Junior: Marcel·li Sáenz (Fotògraf), Xavi Mañosa (Fotògraf), Alex Salmon (El Mundo) i Silvia Omedes (Photographic Social Vision) . En una altra sessió, les categories de Publicitat, Industrial i Bodegó van ser valorades per Sisco Soler (Fotògraf), Francesc Guillamet (Fotògraf), Lluís Ayguadé (h2oci) i Joan Roig (Roig & Portell) com a President del Jurat a totes les categories.

Reunits a Madrid el passat 7 d’octubre, van valorar les categories de Retrat, Reportatge Social i Moda, i Bellesa: Andrea Sedón (EFTI), Joan Santa Creu (EFTI), Santiago Tello (Estilista) i José Murcià (Enri Mür Management). En una altra sessió, les categories de Paisatge i Naturalesa, i Arquitectura i Interiorisme van ser valorades per Javier Orive (Fotògraf), Kavi Sánchez (Fotògraf), Anna Sever (ASA Agency), Miguel González (Contacte Photo) i Emily Adams (PhotoEspaña) com Presidenta del Jurat en totes les categories.

Més info a: Premis LUX

Salut i sort!

EBDLN-LUX2014_HomeWeb

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.