Seryab Water, aigua de luxe

Estava jo al bar esmorzant amb els amics i mentre llegia el diari vaig trobar un anunci de Seryab Water. Em va cridar l’atenció el disseny del packaging. No havia sentit mai el seu nom ni vist la seva forma. Quan vaig llegir que era una aigua russa de luxe que contenia calci, magnesi, sodi, ferro, clorur, fluorur, bicarbonat, sulfats i potassi, i que no posava el seu preu vaig tremolar. Es troba en 2 formats, ampolla i gerra (per restaurants), i no sé quina m’agrada més. La gerra és molt més neta, més elegant i més estilitzada, però l’ampolla normal té un punt agressiu amb aquesta textura que em sedueix. De moment només la trobareu a Regne Unit. Si algú hi va que la cerqui i em digui el preu, només per curiositat.

Salut i disseny!

Vist a ElPeriódico.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.