Suds and Smiles, colors saturats i una bona banyera

Colors saturats i una bona banyera és el que la fotògrafa Samantha Fortenberry, especialitzada en el retrat i l’estil de vida, ens mostra amb el seu treball Suds and Smiles. Mirant les imatges només puc arribar a una conclusió, vull banyar-me a una d’aquestes banyeres. I vosaltres?

Mostra a la gent sola en els seus banys, enmig de l’escuma, l’aigua, les pertinences personals… Representen els homes i les dones que prenen banys fent les seves activitats favorites com ara jugar a videojocs, menjar i fins i tot consumir alcohol. Cada bany reflecteix la personalitat de cada model. Crec que el meu bany no és tan divertit com aquests, però també em proporciona moments que res han d’envejar als que les imatges mostren.

Samantha va demanar als models a triar una varietat d’articles que representen alguna cosa per a ells. S’ha de reconèixer que totes i cadascuna d’aquestes fotografies aconsegueixen transmetre felicitat, relax i plaer.

Vull recollir una àmplia varietat de persones en totes les formes i mides per mostrar les diverses formes de la bellesa que cada persona té.

Més info a: samanthafortenberryphotography.com

Salut i colors!

EBDLN-Suds-and-Smiles-8

EBDLN-Suds-and-Smiles-3

EBDLN-Suds-and-Smiles-5

EBDLN-Suds-and-Smiles-4

EBDLN-Suds-and-Smiles-1

EBDLN-Suds-and-Smiles-7

EBDLN-Suds-and-Smiles-6

EBDLN-Suds-and-Smiles-2

Via ideafixa.com

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

Deixa un comentari