T’agrada la cervesa artesana freda i fresca? uKeg és el teu aliat!

uKeg és un modern growler portàtil que manté la cervesa sempre fresca i freda gràcies a un sistema de CO2, assegurant que la beguda està òptica fins a un màxim de quatre setmanes.

A més de facilitar-nos la vida amb la temperatura, sabor i qualitats de la cervesa artesana, compta amb un disseny fantàstic que li dona un aire vintage molt ben cuidat. Des de la nansa, la combinació de colors, el tirador… un conjunt molt ben resolt.

La nostra missió en GrowlerWerks és fer una growler que funciona. Després de provar totes les opcions disponibles, ens vam adonar que ningú havia desxifrat el codi en un growler a pressió que funciona. Així que hem dissenyat el uKeg: és fàcil d’utilitzar, amb un regulador automàtic que manté el CO2 a l’interior límitat, en comptes de externament, carbonatació variable a partir de zero (apagat) fins a 15 psi, i una aixeta dispensador de manera que la cervesa pot ser fàcilment servida sense treure la tapa. També té un visor de líquid, un mànec ergonòmic i és fàcil de netejar.

Doncs res, ara que ja tenim resolt el problema, quan quedem per tastar unes bones cerveses artesanes, eh?

+info a: www.growlerwerks.com

Salut i cervesa!

EBDLN-ukeg-CervesaArtesana-1

EBDLN-ukeg-CervesaArtesana-2

EBDLN-ukeg-CervesaArtesana-3

EBDLN-ukeg-CervesaArtesana-4

EBDLN-ukeg-CervesaArtesana-8

EBDLN-ukeg-CervesaArtesana-7

The uKeg likes the beach. (PRNewsFoto/GrowlerWerks)

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.