Taller de Cal·ligrafia Gestual Expressiva – Montana Shop Barcelona 8 i 9 de Juliol

A Barcelona el 8 – 9 de Juliol, és a dir, avui i demà, amb Rolfpens a Montana Shop Barcelona (Grácia), Rodolfo Fernández Álvarez estarà donant un taller de Cal·ligrafia Gestual Expressiva. I a més us porteu gratis l’instrument per fer cal·ligrafia gestual Rolfpens© amb el taller.

Objetius:
Explorar els processos constructius (rituals), la seva evolució i la seva execució entre el signe i la lletra expressiva, fins arribar al missatge. Entendre i conèixer l’eina i les seves possibilitats mitjançant l’estructura consecutiva rítmica, entre la línia, la taca i la textura amb la mateixa ploma Rolfpens gràcies al moviment i el gest.

Taller:
Crea i practica per exemple amb una frase per a una samarreta o una etiqueta de cervesa artesanal, o un abecedari script per vectoritzar.

Dirigit a: 
Estudiants de disseny gràfic de primer any i avançats, alumnes de Belles Arts, dissenyadors gràfics, artistes del graffiti i interesats en general amb o sense experiencia anterior.

Professor:
Rodolfo Fernández Alvarez: Professor de disseny especialitzat en marca, lettering, tipografia, packaging, ilustració, dissenyador gràfic / industrial, amb més de 30 anys de pràctica professional internacional.

Dates:
8 julio de 16:00-20:00
9 julio de 10:00-14:00
Curs de 8h totals.
Preu 80 € incloent Rolfsen cal·ligràfic i materials bàsics de pràctica.

+info a: https://www.facebook.com/events/1049913778421774/

Salut i tallers!

EBDLN-lanegreta-taller-calligrafia-2016

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari