Tens una startup creativa i busques inversor?

El MID busca 100 ‘startups’ creatives que vulguin accedir a una xarxa internacional d’inversors.

BCD llança la 4a edició del MID Mercat d’Idees Disseny amb una primera convocatòria adreçada a totes les startups creatives que busquin finançament i/o inversió, les quals podran podran participar al Fòrum d’Inversió que s’organitzarà el 10 de juny. Els emprenedors seleccionats tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes davant de Keiretsu Forum, una xarxa d’inversors internacional que acumula 5,1 milions d’euros invertits en projectes innnovadors des de la seva fundació a Espanya.

INSCRIU-TE!
Fins al proper 17 d’abril a les 13 hores (hora peninsular) romandrà obert el termini per rebre inscripcions d’emprenedors que formin part d’una startup vinculada a alguna disciplina creativa i que tinguin interès en la captació d’inversió – ja sigui pública o privada – per potenciar l’expansió de la seva empresa.

Poden presentar-se a aquesta primera convocatòria totes les startups o empreses nacionals o internacionals que ja estiguin constituïdes en algun sector de les indústries creatives i culturals.

Més informació i inscripció

Salut i creativitat!

EBDLN-MID-BCD-2014-1

Via BCD Barcelona Centre de Disseny.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari