Tipos amb classe, amb Wete

Tipos amb classe és un curs que podreu fer a través de Domestika i que l’impatreix Juanra PastorWete. El curs comença el proper 3 de juny i té un cost de 24,90 euros. Crec que és tot un regal que us podeu fer per aprendre, gaudir i tipografejar.

Segur que alguna vegada has pensat: Per què no disseny meva pròpia tipografia? I al final no t’has llançat, potser t’ha faltat l’excusa o potser no saps per on començar. Has de fer aquest curs!

El curs de Wete a Domestika és tot el que necessites per començar la teva aventura com tipògraf. És un curs intensiu aprendràs a crear les teves pròpies fonts o sistemes tipogràfics. Paral·lelament a l’exercici pràctic principal, analitzarem diversos projectes en els quals la tipografia i el seu disseny juguen un paper fonamental i revisarem antecedents històrics que puguin donar suport els nostres coneixements sobre tipografia. L’objectiu és el d’incorporar el disseny de tipus a la nostra vida professional com una eina útil i diferenciadora.

QUÈ INCLOU AQUEST CURS?

Excel·lent material multimèdia i documentació repartida en diverses unitats.

Al llarg del curs comentarem referències i dissenyadors d’interès . Farem una breu introducció a la tipografia, classificació, parts de la lletra i elements que la componen. Veurem exemples d’on volem arribar a més de descobrir diferents mètodes per dibuixar la lletra. Després analitzarem diversos exemples de tipografies modulars per veure com afrontar un projecte d’aquest tipus. També veurem com digitalitzar nostre projecte i com crear el document d’Illustrator per poder passar la nostra tipus a FontLab sense problemes. Descobrirem més a fons les eines necessàries per treballar la nostra tipografia en FontLab. I finalment , aprendrem a exportar el fitxer per poder instal·lar la nostra tipografia a l’ordinador.

QUIN ÉS EL PROJECTE DEL CURS?

L’exercici final (voluntari) consisteix a aplicar aquesta nova tipografia a un projecte concret.

A QUI ESTÀ DIRIGIT?

A dissenyadors gràfics i amants de la tipografia.

REQUISITS

No cal tenir experiència prèvia en res, tot i que s’agraeixen coneixements bàsics de disseny gràfic i tipografia. Utilitzarem Adobe Illustrator i FontLab.

COM FUNCIONEN ELS CURSOS A DOMESTIKA?

Tots els cursos de Domestika s’imparteixen en línia i tenen com a objectiu completar un projecte final que després podràs publicar per rebre feedback de la comunitat creativa de Domestika.

Mitjançant lliçons en vídeo que podràs veure sempre que vulguis, el teu professor t’explica pas a pas els seus trucs i tècniques, perquè adquireixis les habilitats necessàries per realitzar el projecte.

Una vegada que s’obre el curs, pots començar-on i quan vulguis. No hi ha terminis de lliurament, ni data de finalització.
La idea és que aprenguis al ritme que et proposis i que comencis una relació duradora amb la comunitat del teu curs.
Recorda … Aquest és el principi d’una gran amistat!

Més info a Domestika – Tipos amb classe.

Salut i tipos!

EBDLN-TiposAmbClasse-Wete-2

EBDLN-TiposAmbClasse-Wete-1

EBDLN-TiposAmbClasse-Wete-4

EBDLN-TiposAmbClasse-Wete-3

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari