Tornen les aules d’estudi al Citilab

Com cada estiu arriba el moment de posar-se a estudiar per afrontar els temuts examens finals i com cada estiu el Citilab obra les seves portes a tots els que necessitin un espai al que anar a fer-ho. Segur que molts de vosaltres teniu germans cridaners, veïns que fan obres, pares balladors de batxata… que no us deixen concetrar. Quan les diferents biblioteques de la ciutat han tancat podeu seguir estudiant al fantàstic espai del Citilab. Wifi, ordinadors, cafeteria, bon entorn, ben comunicat… No teniu excusa per no treure bona nota!

Com cada any, el Citilab destina les seves instal·lacions per a les aules d’estudi durant el període d’exàmens. Les aules estaran disponibles els caps de semana (dissabte i diumenge), en horari de 10h a 14h i de 16h a 24h, fins el 23 de juny data en que s’obrirà fins a les 14 h.

Aquesta és una iniciativa impulsada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cornellà en col·laboració amb el Citilab per tal d’oferir un servei gratuït destinat a tots aquells estudiants que vulguin disposar d’un espai equipat fora de l’horari de les biblioteques.

Salut i espais!

EBDLN-aules-destudi-al-citilab-1

EBDLN-aules-destudi-al-citilab-3

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari