Turquoise Cottage segella als seus clients amb un QR perquè coneguin les seves promocions

Turquoise Cottage, una cadena de bars i restaurants de Nova Delhi, va començar a fer servir el concepte QR a l’escena nocturna dels bars. Van voler animar als seus clients a tenir una nit divertida, emocionant i responsable. Sabent que els patrons típics de la zona en general anaven a beure durant 5 hores, volien crear una campanya en la que podria proporcionar una experiència única. En presentar el The Buddy Stamp.

The Buddy Stamp va reemplaçar el típic segell que et posen a l’entrada de qualsevol bar. En lloc d’això van posar un codi QR. De les 20:00 a 22:00 h, els clients reben ofertes de barres i descomptes en alguns de les seus begudes preferides. A més de les 22:00 fins les 6:00 hel codi QR subministrava números de servei dels taxis locals. El millor però és que de 6:00 a 16:00 h el codi QR donava consells per la ressaca, brutal!

Segons diuen més del 85% dels clients del bar amb smartphones va fer servir el The Buddy Stamp al club i va compartir la seva vetllada a Facebook. Molt interessant, no creieu?

Salut i iniciativa!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l6Qxx-Ci0m4[/youtube]

EBDLN-thebuddystamp-1

EBDLN-thebuddystamp-2

EBDLN-thebuddystamp-3

Vist a Retail Meeting Point TV.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari