Twitter es talla el cabell

Com no, una altre companyia que s’apunta ala simplificació. Twitter modifica, redissenya, actualitza… digeu-li com vulgueu, la seva identitat. Els canvis més significatius són 3: s’elimina la cresta, varia la inclinació i s’elimina la forma tipogràfica. Serà que ja té una edat i ha perdut el “cabell”? Segurament molt de vosaltres ni notareu en canvi. Jo encara no sé que pensar. M’agrada que les coses es simplifiquin, però no sé si s’ha d’extremar i portar al límit. El que no sé és qui ha fet aquest redisseny. Us deixo uns comentaris que han fet els senyors de Twitter:

“Twitter es el pájaro, el pájaro es Twitter”. “El icono se ha convertido en un símbolo universalmente reconocido de Twitter y ya no hay necesidad de texto, tipos de letra en burbuja o una “t” minúscula para representar a Twitter”.

“Nuestra nueva ave nace del amor por la ornitología, el diseño dentro de las limitaciones creativas y la geometría simple. Este pájaro se hace a mano únicamente a partir de tres series de círculos que se superponen, de manera similar a la forma en que tus redes, intereses e ideas conectan y se cruzan con tus compañeros y amigos”.

“Un ave en vuelo es la última representación de la posibilidad de la libertad, la esperanza y sin límites”.

Aquí trobareu més informació sobre el logotip.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fh20pdCrCAU[/youtube]

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari