Una paròdia artística, per Miquel Cardill

Stick Figure Museum of Western Painting és una paròdia artística de Miquel Cardill. Miquel va ser professor meu d’il·lustració a IDEP i fa poc va compartir amb mi aquest projecte. He de dir que no el coneixia i m’ha semblat molt divertit. Els quadres més famosos reduïts a la seva versió més simplificada i estilitzada. Bravo Miquel!

Ornaments superflus, veladures, impastos, textures, clarobscurs i altres artificis van fer que la pintura es desenvolupés de la manera que la coneixem avui en dia: complexa i elitista.

Però ja s’han acabat els enganys! Benvingut/da al site que t’ensenya els veritables colors de la pintura! El que els artistes no van poder expressar en les seves pintures a causa de les pressions dels venedors avars, dels familiars pesats i dels clients insensibles.

Aquí estàs invitat/da a col·laborar en la difusió de l’autèntic art. Les regles són tan fàcils que no cal explicar-les molt. Simplement fes una ullada i ja està! Les teves versions “originals” seran afegides amb el teu nom.

Salut i paròdia!

EBDLN-MiquelCardill-velazquez2

EBDLN-MiquelCardill-vanGoghBig

EBDLN-MiquelCardill-dali2Big

EBDLN-MiquelCardill-guilsBig

Gràcies Miquel!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

Deixa un comentari